måndag 10 januari 2011

Her lingo went from the cockney to the gringo

Allt ser ljusare ut än på länge, äntligen börjar det hända saker. Lyckats landa ett bra jobb, där jag verkligen har chansen att utvecklas kunskapsmässigt i köket. Körde min första dag igår, inte felfritt men då alla hade en dålig dag så var det ok. jobbar numera 4 dagar i veckan, 15-16 timmar per dag. slitsamt men hellre en extra dag ledigt och längre pass. Är till en början på en position mellan commis chef och chef de partie. Då de inte vanligtvis har commis chefs och jag har ännu inte erfarenheten att vara chef de partie så han erbjöd den här lösningen, så ska tränas inom alla stationerna (kör just nu garnish) och när jag klarar av alla höjer han min lön och jag kommer hoppa runt mellan stationerna. Killarna i köket är supertrevliga, ovanligt normala för att vara kockar. Bortsett från min Sous chef, en galen och dryckesglad kille från Irland. Så självklart gick vi ut och tog några öl efter jobb igår, you know me.

Och nu ringer de och erbjuder mig jobb på en skandinavisk restaurang i centrala london. Njae. Ansökte bara i panik över internet när jag började bli rastlös.

Idag blir det nog att bege sig in till centrum och se vad som händer, leta reda på ngn bra bar, eller nått. ledig idag och imorgon sen kör jag resten av veckan. Åh vad det känns bra med en sysselsättning.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar