fredag 3 februari 2012

Time to shake things up!

Försöker brutalt slita mig bort från min dystra vardag som blivit mitt liv. En ändlös rutin av jobb, sömn, mat, "komplicerad" kärlek, alla vet vem jag och mina vänner är på lokalpubarna, lokala taxibolagen, klubbarna och restaurangerna. Nu är det nock!

Jag har haft en väldig tur med allt sedan jag anlänt till London. Jag har min bästa vän Josse från Nya Zeeland, en fantastisk kvinna och kock som jag ser upp till, även om jag lurat in henne på "syndens" bana. När hon kom hit (ungefär samtidigt som jag själv) var hon väldigt, i brist på svenska ord "uptight". Vi blev inte genast vänner då vi var så pass olika. Hon är religiös, jag är ateist. Hon är välutbildad, jag fuskade mig igenom min. Hon drack inte, jag drack mängder. Jag var tatuerad, hon skulle aldrig kunna föreställa sig att tatuera sig. Jag har haft älskare, älskarinnor (sorry mum) och förhållanden och hon är aningen pryd. trots allt blev vi bästa vänner. vi kan prata om allt, vi bråkar aldrig. Hon har nog tyvärr plockat upp en hel del av mitt beteende. Men vem vet, hon säger att nu kan hon göra vad hon alltid velat göra. kanske är det så?

Jag har träffat en man. Ja det vore väl inte första gången. Vi har träffats i, tja, ungefär 10 månader nu kanske. Han är britt, oh vad jag älskar deras dialekt. Även här är vi oerhört olika på alla sätt och vis. Men han får mig att må bra. för det mesta iallafall. Men det är mer komplicerat än mina tidigare förhållanden. Vi är inte pojkvän/flickvän, vi tycker om varandra fruktansvärt mycket men kan inte säga att vi älskar varandra. Vi är båda så osäkra på vad framtiden bringar att ingen av oss vill kasta oss själva in i något så osäkert.

Det är dags för mig att hitta ett nytt jobb. jag har börjat dra i trådar och skicka ut CV:n till ett flertal bra ställen. Fick ett samtal tillbaka idag, såklart har man slut på pengar på mobilen och kan inte ringa tillbaka. Känns sorgligt att lämna alla mina fina vänner på AT, men det är dags för mig att vandra vidare. Nu blir det centrala London. Here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar